Forside

Om oss

Produkter

Galleri

Kontakt oss

Hvorfor velge Älgtrac og Combitrac

Maskinene har en fantastisk fremkommelighet i allslags terreng, og er veldig driftsikre. Bruksmulighetene er grenseløse, alt fra elgjakt, vedkjøring, hyttebygging, massetransport, tynning, handicaptransport og til annen terrengtransport. Vi har kunder innen Kraftlag, Televerk, Brannvesen og Anleggsbransjen.

Combitrac trekker konstant på begge beltene, selv når man svinger. Dens spesielle boggi-konstruksjon gjør at beltet får en rund anleggsflate mot underlaget, noe som igjen gjør maskinen lett å svinge (ca 4 meter).

Hjulene er det viktigste på hele maskinen, disse styrer og støtter maskinen i terrenget. En kort maskin vil få en veldig ustabil gange i terrenget, rett opp og ned på stubber og stein. En lang maskin flyter i terrenget, og lar hjulene følge rotbein opp på stubber eller der det er lett å klatre opp på store stener.

Vi har 45 års erfaring i skog og terrengkjøring med ulikt utstyr og maskiner. Gjennom mange års utvikling vil vi påstå at Combitrac er noe av det beste på markedet når det gjelder terrengfremkommlighet.

Hastigheten på maskinen er 0 til 8,4 km/t på høygir uten belastning. Med 600 kg last faller den til 7,5 km/t på høygir og 4,5 km/t på lavgir med 5,3 Hk motor. Total leddkapasietet for Älgtrac er ca 600 kg, Combitrac ca 1200 kg.

Delesalg ligger på ca 150,- kroner i snitt pr.maskin pr. År. Så det er snakk om lite vedlikeholdsutgifter. Det går maskiner på markede med belter som har gått i 20-25 år.

Brukte maskiner er svært vanskelig å få tak i, dette sier noe om holdbarheten til maskinene.